Powered by Smartsupp

Jak již ze zkratky názvu modulů vyplývá, je čistě na vás, jak si je zkombinujete. USS vycházejí z původní podoby, avšak díky inovativnímu řešení je jejich instalace jednodušší.  Základem je krabička v 1-MODUL verzi, která se upevňuje na DIN lištu.  Do ní si můžete osadit až 2 pozice jednotek z naší nabídky (spínače, přepínače, tlačítka a signálky, které blikají nebo svítí trvale), čímž oproti konkurenčním výrobkům ušetříte místo.

Jednotky jsou dodávány standardně samostatně v 16-ti typech, jejíž konfiguraci si můžete určit sami. Vysoké nároky na četnost spínání a kvalitu kontaktů splňují spínače, přepínače a tlačítka. Spínání i signalizaci v jedné jednotce můžete ovládat díky spínači s doutnavkou. Jasnou svítivost díky SMD LED diodě, která rovnoměrně prosvětluje svou barvou plochu čiré signálky má trvale svítící a blikací signálka. A pokud byste přeci jen neosadili modul dvěma jednotkami, záslepka dobře poslouží pro zaslepení pozice v předním panelu modulu USS.

Díky propojení dvou jednotek můžete na 12 našich modulech ovládat až 24 různých obvodů. Příjemným bonusem je rychlá instalace a čistý design.
 

Technické parametry

  • Jmenovitý proud/napětí:
  • napájecí napětí signálek AC 230 V (A1-A2) nebo AC/DC 24 V (A1-A3)
  • rozsah pracovních teplot přístroje -20... +55°C
  • třmenové svorky, šroub M3 kombinovaná hlava, pozidrive 1
  • v provedení 1-MODUL, upevnění na DIN lištu